Focaccia morbida

Focaccia morbida

3.4 16 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz.
10 porzioni

Składniki

  • 5 g di lievito di birra disidratato
  • 80 g di burro a pezzi
  • 650 g di acqua
  • 800 g di farina tipo 00
  • 10 g di sale
  • 30 g di succo di limone
  • 60 g olio extravergine di oliva + q.b.
  • 10 g di fiocchi di sale

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 789.8 mg
Białko 8.9 g
Kalorie 1730.8 kJ / 413.7 kcal
Tłuszcz 16.2 g
Błonnik 1.8 g
Tłuszcz nasycony 5.3 g
Węglowodany 61.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...