Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 g di lievito di birra disidratato
- 80 g di burro a pezzi
- 650 g di acqua
- 800 g di farina tipo 00
- 10 g di sale
- 30 g di succo di limone
- 60 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 10 g di fiocchi di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1730.8 kJ / 413.7 kcal
- Białko
- 8.9 g
- Węglowodany
- 61.9 g
- Tłuszcz
- 16.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.3 g
- Błonnik
- 1.8 g
- Sód
- 789.8 mg
Alternatywne przepisy
Focaccia alle cipolle
2 godz. 40 min
Pop corn di patate
1 godz. 30 min
Impasto base per pane
1h
Canederli agli spinaci
2óra 30p
Panini morbidi dolci
1 godz. 30 min
Taralli alle cipolle
3 godz. 30 min
Baguette pancetta e provolone
5 godz. 30 min
Bortellina
30 Min
Panini ai semi al Varoma
2óra 30p
Focaccia
6sa
Focaccia a bastone
5 Std.
Impasto per pizza di Kamut®
2 godz.