Focaccia morbida

Focaccia morbida

3.7 14 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz.
10 porzioni

Składniki

  • di lievito di birra disidratato
    5 g
  • di burro a pezzi
    80 g
  • di acqua
    650 g
  • di farina tipo 00
    800 g
  • di sale
    10 g
  • di succo di limone
    30 g
  • di olio extravergine di oliva + q.b.
    60 g
  • di fiocchi di sale
    10 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 413.7 kcal / 1730.8 kJ
Białko 8.9 g
Tłuszcz 16.2 g
Węglowodany 61.9 g
Błonnik 1.8 g
Tłuszcz nasycony 5.3 g
Sód 789.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...