Urządzenia i Akcesoria
Focaccia morbida
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz.
10 porzioni
Składniki
-
5 g di lievito di birra disidratato
-
80 g di burro a pezzi
-
650 g di acqua
-
800 g di farina tipo 00
-
10 g di sale
-
30 g di succo di limone
-
60 g olio extravergine di oliva + q.b.
-
10 g di fiocchi di sale
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Sód
789.8 mg
Białko
8.9 g
Kalorie
1730.8 kJ /
413.7 kcal
Tłuszcz
16.2 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
5.3 g
Węglowodany
61.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Focaccia alle cipolle
2 godz. 40 min
El Schissotto (Pane dei Colli Euganei)
4 godz.
Impasto base per pane
1 godz.
Focaccia a bastone
5 godz.
Pane tartaruga
20 godz.
Focaccia millebolle
28 godz.
Panini morbidi dolci
1 godz. 30 min
Purè di patate (TM6)
1 godz.
Pane all'acqua
4 godz.
Focaccia genovese (TM6)
5 godz.
Focaccia
6 godz.
Impasto per pizza integrale
2 godz.