荠菜冬笋
TM6 TM5

荠菜冬笋

4.0 (1 ocena)

Składniki

  • 30 克 油
  • 250 克 春笋 ,切片
  • 200 克 荠菜 ,切小段
  • 3 - 4 克 盐 ,约½茶匙
  • 1 - 2 克 糖 ,约¼茶匙

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
410.7 kJ / 98.2 kcal
Białko
3.1 g
Węglowodany
6 g
Tłuszcz
7.9 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Błonnik
2.2 g
Sód
357.4 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy