Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 克 油
- 250 克 春笋 ,切片
- 200 克 荠菜 ,切小段
- 3 - 4 克 盐 ,约½茶匙
- 1 - 2 克 糖 ,约¼茶匙
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 410.7 kJ / 98.2 kcal
- Białko
- 3.1 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 7.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.1 g
- Błonnik
- 2.2 g
- Sód
- 357.4 mg