Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g di formaggio stagionato tipo Gruyère, Cheddar, Gouda, a pezzi
- 6 uova
- 40 g di latte
- 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 50 g di cipolla, a pezzi
- 100 g di peperone rosso, a pezzi
- 100 g di piselli surgelati
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
-
5
foglie di basilico fresco
lub 5 foglie foglie di prezzemolo fresche
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1420.5 kJ / 339.5 kcal
- Białko
- 20.2 g
- Węglowodany
- 7.9 g
- Tłuszcz
- 25.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 10.1 g
- Błonnik
- 2.1 g
- Sód
- 787.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vellutata di carote con omelette
30 Min
Polpette di ricotta al sugo
50 dk
Frittata di zucchine e ricotta
40 dk
Torta salata ricotta e spinaci
2h
Linguine allo sgombro
30 Min
Tortilla di patate al vapore (TM6)
45 dk
Sformato di zucchine al basilico (TM6)
50 dk
Polpettone con purè di zucca (vegan)
1 godz. 30 min
Insalata di pasta alla mediterranea
30 Min
Polpette alla rucola
40 dk
Sformato di zucchine e patate (TM6)
1 godz. 30 min
Sovracosce di pollo speziate alla birra
1 godz. 30 min