Steamed Vegetables with Kefir Dressing
TM6 TM5

Steamed Vegetables with Kefir Dressing

5.0 (5 ocen)

Składniki

Kefir Parsley Dressing

  • 1 garlic clove
  • 3 sprigs parsley leaves
  • 3 oz ripe avocado, cut into pieces
  • 5 oz kefir
  • 2 oz extra virgin olive oil
  • 1 oz freshly squeezed lemon juice (approx. 1 lemon)
  • sea salt, to taste
  • ground black pepper, to taste

Steamed Vegetables

  • 20 oz water
  • 16 oz cauliflower, broken into florets
  • 12 oz baby rainbow carrots, cut in half lengthwise
  • 7 oz fresh green beans, trimmed
  • micro herbs, to garnish

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1098.3 kJ / 262.5 kcal
Białko
5.6 g
Węglowodany
21.6 g
Tłuszcz
19 g
Tłuszcz nasycony
3.6 g
Błonnik
7.5 g
Sód
120.1 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy