
Urządzenia i Akcesoria
Steamed Vegetables with Kefir Dressing
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
Kefir Parsley Dressing
-
garlic clove1
-
parsley leaves3 sprigs
-
ripe avocado cut into pieces3 oz
-
kefir5 oz
-
extra virgin olive oil2 oz
-
freshly squeezed lemon juice (approx. 1 lemon)1 oz
-
sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Steamed Vegetables
-
water20 oz
-
cauliflower broken into florets16 oz
-
baby rainbow carrots cut in half lengthwise12 oz
-
fresh green beans trimmed7 oz
-
micro herbs to garnish
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
262.5 kcal /
1098.3 kJ
Białko
5.6 g
Tłuszcz
19 g
Węglowodany
21.6 g
Błonnik
7.5 g
Tłuszcz nasycony
3.6 g
Sód
120.1 mg