Urządzenia i Akcesoria
Steamed Vegetables with Kefir Dressing
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
Kefir Parsley Dressing
-
garlic clove1
-
parsley leaves3 sprigs
-
ripe avocado cut into pieces3 oz
-
kefir5 oz
-
extra virgin olive oil2 oz
-
freshly squeezed lemon juice (approx. 1 lemon)1 oz
-
sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Steamed Vegetables
-
water20 oz
-
cauliflower broken into florets16 oz
-
baby rainbow carrots cut in half lengthwise12 oz
-
fresh green beans trimmed7 oz
-
micro herbs to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
120.1 mg
Białko
5.6 g
Kalorie
1098.3 kJ /
262.5 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
7.5 g
Tłuszcz nasycony
3.6 g
Węglowodany
21.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mixed Herbs Rice
35 min
Steamed potato and butternut squash pieces (6 months+)
25 min
Steamed Chicken Breasts
30 min
Steamed Cubed Potatoes
40 min
Steamed Baby Potatoes
30 min
Steamed Cauliflower
25 min
Steamed Broccoli
25 min
Steamed Carrots
25 min
Steamed Carrot Slices
25 min
Steamed Salmon and Veggies with Yellow Rice
35 min
Steamed Vegetables with Kefir Dressing
40 min
Brown rice
50 min