Urządzenia i Akcesoria
Slow Cooked Beef Shanks with Saffron Risotto
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 30 min
4 portions
Składniki
Ossobucco
-
fresh parsley leaves only5 sprigs
-
garlic clove1
-
lemon zest only (without white pith)½
-
English celery stalks cut in pieces30 g
-
carrots cut in pieces70 g
-
onions cut in quarters150 g
-
olive oil65 g
-
beef shanks bone in (approx. 230 g each)4
-
plain flour to coat
-
butter25 g
-
50 g dry white wineapple cider vinegar50 g
-
salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
-
canned crushed tomatoes150 g
-
meat broth300 g
Saffron risotto
-
shallots30 g
-
butter20 g
-
olive oil40 g
-
risotto rice e.g. Carnaroli or Arborio, cooking time 14 minutes320 g
-
100 g dry white wineapple juice100 g
-
meat broth750 g
-
saffron1 - 2 pinches
-
salt5 g
-
unsalted butter20 g
-
grated Parmesan cheese40 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1854.5 mg
Białko
114 g
Kalorie
6327 kJ /
1512.2 kcal
Tłuszcz
79.8 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
28.8 g
Węglowodany
78.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Buffalo Cauliflower Bites
Ninguna valoración
Lemon Garlic Chicken
30min
Buddha Bowl with Chicken (TM6)
Ninguna valoración
Egg and bacon breakfast baguettes
25min
Sausage and Red Pepper Pasta
45min
Whole Chicken with Ratatouille
1h
Mojito
10min
Lamb Chops with Ratatouille, Beans and Potato Gratin
1h 25min
Chicken Breasts Au Gratin in Chipotle Salsa (Ben)
1h
Sweet and Sour Pork Ribs
40min
Carnitas
50min
Chocolate Chip and Walnut Cookies
45min