Urządzenia i Akcesoria
Zucchini and Bacon Risotto
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
zucchini cut into pieces11 oz
-
yellow onions cut in halves2 oz
-
garlic cloves2
-
unsalted butter divided1 ½ oz
-
bacon cut into pieces (approx. 1 in.)9 oz
-
risotto rice e.g. Canaroli, Arborio, (14-15 min cooking time)11 oz
-
water29 oz
-
stock cube meat or vegetable1
-
fresh basil leaves chopped3 - 4
-
salt½ tsp
-
ground black pepper2 - 3 pinches
-
mascarpone2 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1292 mg
Białko
10 g
Kalorie
2284 kJ /
546 kcal
Tłuszcz
36 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
18 g
Węglowodany
44 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegetarian Tacos
Brak ocen
Spring Vegetable Quiche with Sweet Potato Crust
1 godz. 45 min
Slow Cooked Corned Beef and Cabbage
6 godz.
Couscous Risotto with Fennel and Salmon
35 min
Brown Rice Risotto with Tuna and Artichokes
1 godz.
Sweet Pea and Zucchini Soup
30 min
Baby Peas and Pancetta Risotto
30 min
Meatloaf
1 godz. 20 min
Maple Cream Custard
20 min
Risotto with Spinach and Peas
30 min
Loaded Potato Soup
30 min
Parmesan Risotto (TM6/7)
30 min