Zucchini and Bacon Risotto
TM6 TM5

Zucchini and Bacon Risotto

4.6 (51 ocen)

Składniki

  • 11 oz zucchini, cut into pieces
  • 2 oz yellow onions, cut in halves
  • 2 garlic cloves
  • 1 ½ oz unsalted butter, divided
  • 9 oz bacon, cut into pieces (approx. 1 in.)
  • 11 oz risotto rice, e.g. Canaroli, Arborio, (14-15 min cooking time)
  • 29 oz water
  • 1 stock cube, meat or vegetable
  • 3 - 4 fresh basil leaves, chopped
  • ½ tsp salt
  • 2 - 3 pinches ground black pepper
  • 2 oz mascarpone

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2284 kJ / 546 kcal
Białko
10 g
Węglowodany
44 g
Tłuszcz
36 g
Tłuszcz nasycony
18 g
Błonnik
1.9 g
Sód
1292 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy