
Urządzenia i Akcesoria
Zucchini and Bacon Risotto
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
zucchini cut into pieces11 oz
-
yellow onions cut in halves2 oz
-
garlic cloves2
-
unsalted butter divided1 ½ oz
-
bacon cut into pieces (approx. 1 in.)9 oz
-
risotto rice e.g. Canaroli, Arborio, (14-15 min cooking time)11 oz
-
water29 oz
-
stock cube meat or vegetable1
-
fresh basil leaves chopped3 - 4
-
salt½ tsp
-
ground black pepper2 - 3 pinches
-
mascarpone2 oz
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
546 kcal /
2284 kJ
Białko
10 g
Tłuszcz
36 g
Węglowodany
44 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
18 g
Sód
1292 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Risotto with Parmesan Cheese
30 min
Sausage and Lentil Stew
1 godz. 15 min
Turkey Chili
45 min
Set and forget rice pudding
1 godz. 10 min
Maple Glazed Chicken with Acorn Squash and Rice
1 godz. 10 min
Cucumber Salad with Dill and Yogurt Dressing
10 min
Mediterranean cod with steamed potatoes
50 min
Cauliflower Cheese Bake
1 godz. 25 min
Farro Risotto with Rosemary Chicken
1 godz.
Zucchini and Cheese Soufflés
40 min
Basic Soup Purée
45 min
Parmesan Risotto (TM6)
30 min