Wersje kompatybilne
Friptură de vită cu topping de piersici și brânză feta
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g șalote
- 1 cățel de usturoi
- 100 g piersici, coapte, tăiate felii
- ¼ legătură pătrunjel proaspăt, frunzele rupte
- 100 g brânză feta
- 40 g pâine toast, albă (de ex., pâine toast cu semințe)
- 30 g unt, moale
- 1300 g apă
- 30 g zeamă de lămâie
- 2 mușchi de vită (aprox. 250 g fiecare, aprox. 2 cm înălțime)
- 30 g unt clarifiat
- 2 fire rozmarin, proaspăt
- 2 fire cimbru proaspăt
- sare, pentru asezonare
- piper măcinat, pentru asezonare
- 2 linguri ulei vegetal
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 3860 kJ / 921 kcal
- Białko
- 66 g
- Węglowodany
- 16 g
- Tłuszcz
- 66 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Supă irlandeză de cartofi
35 min
Marmeladă de portocale de Sevilla
2sa 30 dk
Cremă de fructe de pădure
20 dk
Pere Sous-vide, cu sos de scorțișoară
Brak ocen
Salată de sfeclă cu vinegretă cu portocale roșii
35 min
Cocktail cu merișoare și grapefruit
Brak ocen
Obatzter (cremă de brânză)
10 dk
Plăcințele cu carne de porc
2 Std. 20 Min
Mocktail CosNOpolitan
Brak ocen
Iaurt congelat cu matcha și mango
Brak ocen
Rulouri de miel cu scorțoneră și cartofi dulci
Brak ocen
Lipii cu mușchi de vită și piure de fasole
5 Std. 15 Min