Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g de aceite de girasol
- 70 g de queso Gruyère, en cubos (2 cm)
- 1 diente de ajo
- 150 - 180 g de tocino ahumado en cubos
- 150 g de harina de trigo, más un poco de polvo
- 10 g de polvo para hornear
- 3 huevos
- 125 g de leche
- 150 g de dátiles deshuesados, en rodajas (2 mm)
- 100 g de queso crema
- Wartości odżywcze
- na 12 porciones
- Kalorie
- 15213.8 kJ / 3636.2 kcal
- Białko
- 88.3 g
- Węglowodany
- 244.3 g
- Tłuszcz
- 262.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 77.6 g
- Błonnik
- 14.2 g
- Sód
- 3019.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pasta al poblano
35 min
Tostadas de Pollo con Rajas
40 min
Coditos con queso
35 min
Chipotles rellenos de plátano macho
1h
Molletes con chorizo
40 min
Guacamole
10min
Espagueti rojo
20min
Chicharrón prensado en salsa de chile guajillo
25 min
Pasta al pesto estilo italiano con jitomates cherry confitados
30 min
Panqué con Chocolates Confitados
1h 30min
Papitas negras
55 min
Agua fresca de lima y epazote
5min