Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g di acqua
- 40 g di gelatina in fogli
- 300 g succo di pesca, o altro gusto a piacere
- 250 g di zucchero
- 20 g di burro
- 1 bustina di zucchero gelificante 2:1
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 109 kJ / 26 kcal
- Białko
- 0 g
- Węglowodany
- 6.1 g
- Tłuszcz
- 0.4 g
- Błonnik
- 0.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Glassa di zucchero
10 min
Burro
40min
Piccoli pandori con gocce di frutta
10 Std.
Marshmallows
10 Std.
Pasta di zucchero
1h 10min
Caramelle gommose alla liquirizia
7h 20min
Bon bon ripieni di gianduia
1h 30min
Sandwich con crema alla vaniglia
2 godz.
Gelatine di marshmallows
24 Std. 45 Min
Attorcigliati al sale marino
3h 15min
Macaron al cioccolato
24 Std.
Tartufi con cuore al cocco
6h 50 min