Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 gramů vody
- 1 zeleninový bujón (pro 0,5 l vody)
- 700 gramů brambor, na čtvrtky, ve slupce
- 20 gramů čerstvého křenu
- 2 jablka, větší, oloupaná, na kousky
- 250 gramů červené řepy, možno i salát
- 130 gramů cibule
- ½ čajové lžičky soli
- 2 špetky černého pepře, mletého
- 3 - 4 polévkové lžíce octa
- 4 polévkové lžíce oleje
- 150 gramů crème fraîche
- 150 gramů bílého jogurtu
- pažitka, čerstvá, na posypání
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 1968 kJ / 470 kcal
- Białko
- 8.75 g
- Węglowodany
- 47.2 g
- Tłuszcz
- 27.35 g
- Błonnik
- 7.075 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Špenátový koláč
1h 10min
Rajčatovo-fazolový salát
30min
Špenátové gnocchi alla Romana
1h 25min
Houbové rizoto s vejcem v rajčatovém hnízdě
50min
Cuketové bábovičky
50min
Bramborový salát s vejci a majonézou
1h 30min
Zapečený chléb s pórkem a parmazánovým krémem
Brak ocen
Zeleninový koláč
1h 10min
Tvarohová pomazánka s koprem
5 min
Huspenina
2 godz. 25 min
Pomazánka z lilku
45min
Avokádovo-hráškový hummus
30min