Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 gramů rybího filé, rozmrazeného, na kousky
- 1 polévková lžíce citrónové šťávy
- 1 stroužek česneku
- 300 gramů sterilovaných rajčat v plechovce, na kousky
- 200 gramů pórku, na kolečka
- 20 gramů olivového oleje
- 700 gramů vody
-
2
kostky zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody)
lub 2 vrchovaté čajové lžičky dochucovací pasty, domácí, zeleninové - 1 čajová lžička soli, plus extra na dochucení
- ¼ čajové lžičky černého pepře, mletého plus extra na dochucení
- 50 gramů čínských nudlí, nebo drobných těstovin
- 100 gramů smetany
- 4 polévkové lžíce směsi bylin, čerstvých, např. kopr, petržel, pažitka (na jemno natrhaných)
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 854 kJ / 204 kcal
- Białko
- 12.5 g
- Węglowodany
- 15.8 g
- Tłuszcz
- 9.7 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Eintopf se zelím a kroupami
1 Std.
Caldeirada – portugalská rybí polévka
45 Min
Krémová polévka z bylinek a brambor
45 Min
Rukolová polévka s kozím sýrem
25 Min
Papriková polévka s bazalkovou pěnou
35 Min
Krémová polévka s topinambury
45 Min
Žampiónový krém s estragonem
Brak ocen
Rybí polévka s pórkem
35 Min
Makové houstičky s chorizem
2h 30min
Zelný Eintopf s bílými fazolemi a rajčaty
40 min
Polévka z batátů s rybími kousky
40 min
Polévka z červené řepy
40 min