Wersje kompatybilne
Pstruzi na páře s bulgurem, baby karotkou a balzamikovou omáčkou
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 gramů olivového oleje
- 50 gramů balzamikového octa
- 50 gramů javorového sirupu
- ¾ čajové lžičky soli
- ½ čajové lžičky mletého černého pepře
- 400 gramů čerstvých filetů pstruha, bez kůže, vykostěných
- 1 polévková lžíce olivového oleje
- 1 polévková lžíce citrónové šťávy
- 4 snítky čerstvého kopru
- 1200 gramů vody
- 1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
- 200 gramů bulguru
- 300 gramů baby karotky
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 2720.4 kJ / 652.8 kcal
- Białko
- 25.8 g
- Węglowodany
- 52.5 g
- Tłuszcz
- 38.8 g
- Błonnik
- 3.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Brokolice s bramborami a sýrovou omáčkou
55min
Makaróny se zeleninou pěti barev
40min
Krůtí rolky s rýží
40min
Pstruh se zelenou čočkou
35min
Treska s bramborami, kapustou a pomerančovou omáčkou
1h
Zeleninová polévka, kuřecí prsa v balíčku se zeleninovou přílohou a vařenými vejci
1 Std. 10 Min
Základní granola
1h 45min
Pstruzi v holandské omáčce s bramborami
1h 5min
Krůta na pomerančích s bramborami a kedlubnami
40min
Treska v páře s petrželovou krustou, novými bramborami a cuketou
40min
Losos s brokolicí, rýží a koprovou omáčkou
45min
Losos s hráškem a citrónovým pestem
25min