Urządzenia i Akcesoria
Volle Kanne Vollkorn-Brot
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 21 godz.
20 Scheiben
Składniki
Vorteig
-
125 g Dinkel-VollkornmehlVollkorn-Weizenmehl125 g
-
Wasser150 g
-
frische Hefe1 g
Hauptteig und Fertigstellung
-
325 g Dinkel-VollkornmehlVollkorn-Weizenmehl325 g
-
Wasser230 g
-
frische Hefe7 g
-
Salz10 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Scheibe
Sód
195 mg
Białko
3 g
Kalorie
348 kJ /
83 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
17 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Backen mit Axel Schmitt
5 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Dinkel-Buchweizen-Brot
2 godz. 30 min
Dinkel-Sauerteigbrot
20 godz.
Das einfachste Dinkel-Buttermilchbrot der Welt
16 godz. 10 min
Kartoffel-Walnuss-Brot
15 godz. 40 min
Sonnenblumen-Leinsamen-Brote
20 godz. 10 min
Kosaken-Doppelbrot
14 godz. 30 min
Dinkel-Vollkornbrote mit Quinoa
24 godz.
Möhrenbrot
2 godz.
Amaranth-Brötchen
9 godz.
Bauernbrot
16 godz. 15 min
Weltmeisterbrot
5 godz.
Hayas Sauerteigbrot
20 godz.