Urządzenia i Akcesoria
Sandwich-Toast
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 27 godz.
16 Scheiben
Składniki
Poolish
-
Wasser, eiskalt (5 - 6°C)195 g
-
frische Hefe1 - 2 Msp.
-
Pizzamehl Type 00 und etwas mehr zum Bemehlen195 g
Hauptteig
-
Milch, 3,5% Fett (Raumtemperatur)120 g
-
frische Hefe8 g
-
Pizzamehl Type 00290 g
-
Honig20 g
-
Butter weich, in Stücken15 g
-
Salz10 g
-
Wasser50 g
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 Scheibe
Sód
247 mg
Białko
4 g
Kalorie
538 kJ /
129 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Brotgenuss
13 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Portugiesisches Weißbrot (Pão de água)
3 godz. 30 min
Pizzateig wie in Italien
3 godz. 30 min
Schokoladenspätzle in Vanillesauce und Beerenkompott
50 min
Portugiesisches Weißbrot (Pão de água)
3 godz. 30 min
Original Neapolitanische Pizza
9 godz.
Oliven-Ciabatta
24 godz.
Milchbrot
24 godz. 20 min
Krinstuut
2 godz. 20 min
Schnelle Gemüse-Spätzle-Suppe
35 min
Der Milchreis
45 min
Butter, selbst gemacht
10 min
Omas Streuselkuchen vom Blech
3 godz.