Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1630 克 水
- 200 克 蘑菇 ,切厚片
- 30 克 油
- 6 克 蒜頭
- 40 克 榨菜 ,絲
- 30 克 紹興酒
- 10 克 糖
- 15 克 醬油
- 25 克 白芝麻醬
- 50 克 辣油和辣渣
- 20 克 辣豆瓣醬
- 200 克 細麵條 ,乾燥或新鮮
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1453.3 kJ / 347.4 kcal
- Białko
- 7.8 g
- Węglowodany
- 18.9 g
- Tłuszcz
- 27.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.8 g
- Błonnik
- 4 g
- Sód
- 869.8 mg