Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm)
- 150 g di mortadella a fette
- 750 g di acqua
- 2 cucchiaini di sale grosso
- 200 g di asparagi
- 200 g di asparagi mondati
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 500 g di carne trita di maiale
- 40 g di pangrattato
- 2 uova
- 200 g di vino bianco secco
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1527 kJ / 365 kcal
- Białko
- 31 g
- Węglowodany
- 7.6 g
- Tłuszcz
- 21 g
- Błonnik
- 1.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Zucchine ripiene
1 Std. 10 Min
Pacchettini di pollo con patate e verdure
54min
Arrosto di vitello arrotolato
2h
Polpettone classico
1h 15min
Polpette di carne, funghi e carciofi
55min
Polpette alla noce moscata e salsa alla cannella
50min
Spezzatino di manzo con verdure speziate
55min
Curry di zucca e pollo
1h
Patate novelle ripiene
1h 5min
Arrosto di maiale ripieno con verdure e pancetta affumicata
2u. 5min
Polpettone al Varoma con contorno
1h 45min
Petto di pollo con crema di zucchine
40min