Polpettone di carne ripieno di asparagi

Polpettone di carne ripieno di asparagi

4.7 15 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 porzioni

Składniki

  • 80 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm)
  • 150 g di mortadella a fette
  • 750 g di acqua
  • 2 cucchiaini di sale grosso
  • 200 g di asparagi
  • 200 g di asparagi mondati
  • 1 cucchiaio olio extravergine di oliva
  • 500 g di carne trita di maiale
  • 40 g di pangrattato
  • 2 uova
  • 200 g di vino bianco secco

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 31 g
Kalorie 1527 kJ / 365 kcal
Tłuszcz 21 g
Błonnik 1.4 g
Węglowodany 7.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...