Arrosto ripieno agli spinaci

Arrosto ripieno agli spinaci

4.1 10 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 porzioni

Składniki

  • 1 spicchio di aglio senza anima
  • 40 g olio extravergine di oliva + q.b.
  • 250 g di foglie di spinaci freschi lessati e strizzati
  • 2 pizzichi di sale
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato
  • 200 g di salsiccia di maiale spellata
  • 400 - 500 g di lonza di maiale in un'unica fetta (alta circa 1 cm)
  • 3 fette di pancetta di maiale (60 g circa), tagliate sottili
  • 1 foglia di alloro fresca lavata
  • 30 g di vino bianco secco

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 24.2 g
Kalorie 1473 kJ / 352 kcal
Tłuszcz 27.7 g
Błonnik 0.8 g
Węglowodany 1.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...