Trempette boueuse au caramel (pour les monstres)

Trempette boueuse au caramel (pour les monstres)

5.0 1 ocena
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
395 g

Składniki

  • 140 g de crème à fouetter 30-40 % M.G.
  • 115 g de sucre de canne complet non raffiné
  • 85 g de beurre non salé
  • 60 g de sirop d'érable
  • 2 c. à soupe de cacao en poudre sans gluten (voir Conseil) ou de cacao en poudre régulier
  • 1 c. à thé de pâte de vanille

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 30 g

Sód 7.9 mg
Białko 0.4 g
Kalorie 547.3 kJ / 130.8 kcal
Tłuszcz 9.3 g
Błonnik 0.3 g
Tłuszcz nasycony 5.8 g
Węglowodany 12.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...