Trempette boueuse au caramel (pour les monstres)

Trempette boueuse au caramel (pour les monstres)

5.0 1 ocena
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
395 g

Składniki

  • de crème à fouetter 30-40 % M.G.
    140 g
  • de sucre de canne complet non raffiné
    115 g
  • de beurre non salé
    85 g
  • de sirop d'érable
    60 g
  • de cacao en poudre sans gluten (voir Conseil) ou de cacao en poudre régulier
    2 c. à soupe
  • de pâte de vanille
    1 c. à thé

Wartości odżywcze na 30 g

Kalorie 130.8 kcal / 547.3 kJ
Białko 0.4 g
Tłuszcz 9.3 g
Węglowodany 12.4 g
Błonnik 0.3 g
Tłuszcz nasycony 5.8 g
Sód 7.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...