Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 140 g de crème à fouetter 30-40 % M.G.
- 115 g de sucre de canne complet non raffiné
- 85 g de beurre non salé
- 60 g de sirop d'érable
- 2 c. à soupe de cacao en poudre, sans gluten (voir Conseil) ou de cacao en poudre régulier
- 1 c. à thé de pâte de vanille
- Wartości odżywcze
- na 30 g
- Kalorie
- 547.3 kJ / 130.8 kcal
- Białko
- 0.4 g
- Węglowodany
- 12.4 g
- Tłuszcz
- 9.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.8 g
- Błonnik
- 0.3 g
- Sód
- 7.9 mg
Alternatywne przepisy
Babka au chocolat
3 Std.
Soupe de nouilles chinoises et mélange de légumes
35min
Gâteau à l'orange
1 Std. 25 Min
Brownies sans gluten
1h 20min
Café glacé infusé à froid, à l'huile d'olive
5min
Summer Coleslaw
Brak ocen
Pain banique
Brak ocen
Lemon slush
10min
Glace à la réglisse
8 godz. 30 min
Éclairs aux cerises
1h 15min
Gazpacho de tomates ancestrales
1 Std. 10 Min
Mousse au chocolat et à la framboise
10min