Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g Maroni, gegart, geschält
- 250 g Honig
- Wartości odżywcze
- na 10 Gramm
- Kalorie
- 116 kJ / 28 kcal
- Białko
- 0 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 0.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Apfelpunsch-Sirup
45min
Himmlische Schokomandeln
35min
Kaffeesirup "oriental"
45min
Walnuss-Sauerkraut-Brownie
1h
Orangenpaste
30min
Kastanientarte
1h 30min
Clementinen-Curd
30min
Süßes Püree aus Trockenfrüchten
8h 10min
Marillen-Curd
35min
Bratapfel-Marzipan-Creme
20min
Winterapfel im Glas
1h 15min
Maroni Mousse au chocolat
15min