Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g di farina tipo 00
- 90 g di bevanda a base di mandorle
- 100 g di burro vegetale, senza lattosio + q.b.
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 1 cucchiaino raso di lievito in polvere per dolci
- 90 - 100 g di zucchero di canna grezzo
- ½ cucchiaino di sale
- 500 g di crema gianduia vegetale
- Wartości odżywcze
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1562.9 kJ / 373.5 kcal
- Białko
- 5.7 g
- Węglowodany
- 50.3 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.1 g
- Błonnik
- 0.6 g
- Sód
- 203.3 mg
Alternatywne przepisy
Muffin ai pomodori secchi ed Emmental
1u.
Pane alle noci al Varoma
3h 30min
Torta di zucca con noci e cioccolato (senza glutine)
2h 30min
Torta soffice cioccolato e caffè
1u.
Bostrengo
1h 30 min
Cioccolata calda e cannella (vegan)
20min
Spezzatino speziato con chips di patata americana a Cottura Lenta (TM6)
16 Std. 30 Min
Plumcake salato pancetta e datteri
1u.
Plumcake allo yogurt (senza uova)
1h 30 min
Pan di spagna panna e fragole
2u.
Salame di cioccolato al caffè
3h 30min
Polpettone di patate con speck e formaggio filante
1h 30 min