Torta sbrisolona al cioccolato (vegan)

Torta sbrisolona al cioccolato (vegan)

4.4 10 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
14 fette

Składniki

  • 400 g di farina tipo 00
  • 90 g di bevanda a base di mandorle
  • 100 g di burro vegetale, senza lattosio + q.b.
  • 1 stecca di vaniglia i semini
  • 1 cucchiaino raso di lievito in polvere per dolci
  • 90 - 100 g di zucchero di canna grezzo
  • ½ cucchiaino di sale
  • 500 g di crema gianduia vegetale

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 fetta

Sód 203.3 mg
Białko 5.7 g
Kalorie 1562.9 kJ / 373.5 kcal
Tłuszcz 18 g
Błonnik 0.6 g
Tłuszcz nasycony 0.1 g
Węglowodany 50.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...