Torta sbrisolona al cioccolato (vegan)

Torta sbrisolona al cioccolato (vegan)

4.3 9 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
14 fette

Składniki

  • di farina tipo 00
    400 g
  • di bevanda a base di mandorle
    90 g
  • di burro vegetale, senza lattosio + q.b.
    100 g
  • stecca di vaniglia i semini
    1
  • di lievito in polvere per dolci
    1 cucchiaino raso
  • di zucchero di canna grezzo
    90 - 100 g
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di crema gianduia vegetale
    500 g

Wartości odżywcze na 1 fetta

Kalorie 373.5 kcal / 1562.9 kJ
Białko 5.7 g
Tłuszcz 18 g
Węglowodany 50.3 g
Błonnik 0.6 g
Tłuszcz nasycony 0.1 g
Sód 203.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...