Urządzenia i Akcesoria
Pagnotta rustica
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz.
8 porzioni
Składniki
-
1600 g di acqua
-
4 g di lievito di birra fresco
-
1 pizzico zucchero
-
600 g di farina multicereali + q.b.
-
15 g olio extravergine di oliva + q.b.
-
11 g di sale
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Sód
542.8 mg
Białko
8.5 g
Kalorie
1131.3 kJ /
270.4 kcal
Tłuszcz
3.2 g
Błonnik
4.3 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Węglowodany
55.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cracker al farro
2 godz.
Pancarrè ai 5 cereali
5 godz.
Pane segale e farro
4 godz. 30 min
Pane integrale con fichi e noci
4 godz. 30 min
Pane integrale
3 godz. 15 min
Pane ai cereali
3 godz.
Filone di segale
4 godz.
Pane di avena con semi di zucca
3 godz. 50 min
Pane all'acqua
4 godz.
Pane ai cereali con i semi
3 godz. 10 min
Pane integrale in cassetta
4 godz.
Impasto per pizza integrale
2 godz.