
Urządzenia i Akcesoria
Gnocchi di patate (senza uova)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 porzioni
Składniki
-
di acqua + q.b.600 g
-
di patate sbucciate, a fette (0,5 cm)500 g
-
di farina di semola + q.b.170 g
-
di sale + q.b.½ - 1 cucchiaino
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
268 kcal /
11121 kJ
Białko
8.6 g
Tłuszcz
0.7 g
Węglowodany
56.6 g
Błonnik
3.6 g
Sód
508.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Buono, senza
80 Przepisów
Włochy
Włochy