泡菜紫米韓式飯捲

泡菜紫米韓式飯捲

4.5 2 oceny
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 4 godz.
4 人份

Składniki

事前準備
  • 紫糯米
    30 克
  • 200 克
滷香菇
  • 100 克
  • 醬油
    30 克
  • 味醂
    25 克
  • 10 克
  • 新鮮香菇 ,去蒂,切片(約0.5公分)
    200 克
紫米飯和蛋皮
  • 200 克
  • 2 顆
  • 1000 克
  • 1 ¼ 茶匙
  • 小黃瓜 ,切絲
    300 克
  • 韓國麻油 ,多備一些抹油用
    5 茶匙
  • 韓式泡菜 ,切塊,擠乾水分
    200 克
  • 海苔片
    4 張
  • 白芝麻
    1 茶匙

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 367.3 kcal / 1536.7 kJ
Białko 10.7 g
Tłuszcz 9.6 g
Węglowodany 58.1 g
Błonnik 3.6 g
Tłuszcz nasycony 1.9 g
Sód 1337.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...