Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
米膠
- 10 克 蓬萊米粉
- 10 克 片栗粉 ,日本太白粉(馬鈴薯澱粉)
- 100 克 牛奶
生吐司
- 50 克 鮮奶油
- 190 克 牛奶
- 25 克 蜂蜜
- 300 克 蓬萊米粉
- 10 克 玉米粉
- 6 克 乾燥速發酵母 ,(約1.5茶匙)
- 15 克 糖
- 5 克 鹽
- 20 克 無鹽奶油 ,冷藏,切小丁
- Wartości odżywcze
- na 1 片
- Kalorie
- 1948 kJ / 465.6 kcal
- Białko
- 8.3 g
- Węglowodany
- 79.9 g
- Tłuszcz
- 12.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.3 g
- Błonnik
- 2.5 g
- Sód
- 527.9 mg