
Urządzenia i Akcesoria
無麩質生吐司
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
4 片
Składniki
米膠
-
蓬萊米粉10 克
-
片栗粉 ,日本太白粉(馬鈴薯澱粉)10 克
-
牛奶100 克
生吐司
-
鮮奶油50 克
-
牛奶190 克
-
蜂蜜25 克
-
蓬萊米粉300 克
-
玉米粉10 克
-
乾燥速發酵母 ,(約1.5茶匙)6 克
-
糖15 克
-
鹽5 克
-
無鹽奶油 ,冷藏,切小丁20 克
Wartości odżywcze na 1 片
Kalorie
465.6 kcal /
1948 kJ
Białko
8.3 g
Tłuszcz
12.5 g
Węglowodany
79.9 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
7.3 g
Sód
527.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

探索無麩質
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan