無麩質生吐司

無麩質生吐司

5.0 1 ocena
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
4 片

Składniki

米膠
  • 蓬萊米粉
    10 克
  • 片栗粉 ,日本太白粉(馬鈴薯澱粉)
    10 克
  • 牛奶
    100 克
生吐司
  • 鮮奶油
    50 克
  • 牛奶
    190 克
  • 蜂蜜
    25 克
  • 蓬萊米粉
    300 克
  • 玉米粉
    10 克
  • 乾燥速發酵母 ,(約1.5茶匙)
    6 克
  • 15 克
  • 5 克
  • 無鹽奶油 ,冷藏,切小丁
    20 克

Wartości odżywcze na 1 片

Kalorie 465.6 kcal / 1948 kJ
Białko 8.3 g
Tłuszcz 12.5 g
Węglowodany 79.9 g
Błonnik 2.5 g
Tłuszcz nasycony 7.3 g
Sód 527.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...