Urządzenia i Akcesoria
Korean Chicken Noodle Soup (Kal-guksu)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions
Składniki
Dough
-
all-purpose flour plus extra to dust9 oz
-
corn starch1 oz
-
salt1 tsp
-
vegetable oil1 tbsp
-
water4 ½ oz
Chicken
-
yellow onion cut into thin wedges (¼ in.)4 oz
-
water35 oz
-
salt divided1 ½ tsp
-
chicken thighs, boneless and skinless cut into strips (¾ in.)12 oz
-
garlic cloves to taste8 - 10
-
vegetable oil1 ½ tbsp
-
sesame oil plus extra to drizzle1 tbsp
-
ground black pepper¼ tsp
Noodles and Soup
-
water60 oz
-
green onions thinly sliced, for garnish2
-
gochujang (Korean chili paste) to serve (optional - see Tip)
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1598 mg
Białko
20.2 g
Kalorie
2064.9 kJ /
493.5 kcal
Tłuszcz
19.9 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
3.8 g
Węglowodany
59.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pan-Fried Pork Buns
1 Std. 30 Min
Salmon Miso Soup
30 Min
Chicken Noodle Bowl
35 Min
Seafood Congee
50 Min
Baked Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7 Std. 20 Min
Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg
1 Std. 25 Min
Mediterranean Shrimp and Orzo Soup
1 Std. 5 Min
Vietnamese Chicken Pho
1 Std. 10 Min
Gochujang Ramen Noodles
30 Min
Meatball Subs
55 Min
Korean Beef Sauté
1 Std. 25 Min
Chicken and Bulgur Soup
40 Min