Osłona noża miksującego jest potrzebna.

Aby przygotować ten przepis, potrzebna jest osłona noża miksującego. Dowiedz się więcej

Korean Chicken Noodle Soup (Kal-guksu)
TM6

Korean Chicken Noodle Soup (Kal-guksu)

4.6 (9 ocen)

Składniki

Dough

  • 9 oz all-purpose flour, plus extra to dust
  • 1 oz corn starch
  • 1 tsp salt
  • 1 tbsp vegetable oil
  • 4 ½ oz water

Chicken

  • 4 oz yellow onion, cut into thin wedges (¼ in.)
  • 35 oz water
  • 1 ½ tsp salt, divided
  • 12 oz chicken thighs, boneless and skinless, cut into strips (¾ in.)
  • 8 - 10 garlic cloves, to taste
  • 1 ½ tbsp vegetable oil
  • 1 tbsp sesame oil
  • ¼ tsp ground black pepper

Noodles and Soup

  • 60 oz water
  • 2 green onions, thinly sliced, for garnish
  • gochujang (Korean chili paste), to serve (optional - see Tip)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2064.9 kJ / 493.5 kcal
Białko
20.2 g
Węglowodany
59.6 g
Tłuszcz
19.9 g
Tłuszcz nasycony
3.8 g
Błonnik
3.1 g
Sód
1598 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy