
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 78 oz water divided
- 1 tbsp sugar
-
1
packet/envelope rapid rise yeast
lub 2 ¼ tsp rapid rise yeast - 13 oz all-purpose flour
- 1 ½ tsp salt
- 4 oz cheddar cheese diced (½ in.)
- 4 oz Italian sausage fully cooked, sliced (approx. 20 rounds)
- 2 tbsp baking soda
- 1 large egg
- 1 tbsp water
- coarse salt to garnish
- Wartości odżywcze
- na 1 piece
- Kalorie
- 116 kcal / 485 kJ
- Białko
- 5 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Węglowodany
- 15 g
- Błonnik
- 1 g