Italian Sausage Pretzel Rolls

Italian Sausage Pretzel Rolls

4.7 11 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 50 min
20 pieces

Składniki

  • water divided
    78 oz
  • sugar
    1 tbsp
  • rapid rise yeast
    1 packet/envelope
    2 ¼ tsp rapid rise yeast
  • all-purpose flour
    13 oz
  • salt
    1 ½ tsp
  • cheddar cheese diced (½ in.)
    4 oz
  • Italian sausage fully cooked, sliced (approx. 20 rounds)
    4 oz
  • baking soda
    2 tbsp
  • large egg
    1
  • water
    1 tbsp
  • coarse salt to garnish

Poziom trudności

zaawansowany


Wartości odżywcze na 1 piece

Białko 5 g
Kalorie 485 kJ / 116 kcal
Tłuszcz 4 g
Błonnik 1 g
Węglowodany 15 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...