
Urządzenia i Akcesoria
Savory Oatmeal with Sautéed Mushrooms
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
large eggs cold4
-
water divided, plus extra to fill to 1 liter mark36 ½ oz
-
cremini mushrooms sliced5 oz
-
fresh shiitake mushrooms sliced5 oz
-
unsalted butter cold, in 1 cube1 oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
Swiss chard sliced into ribbons (approx. ½ in.)3 oz
-
soy sauce½ oz
-
old fashioned rolled oats7 oz
-
vegetable stock32 oz
-
salt to taste1 pinch
-
vinegar2 oz
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
384 kcal /
1607 kJ
Białko
17 g
Tłuszcz
18 g
Węglowodany
41 g
Błonnik
7 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Sód
891 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Vegetarian Japchae
45 min
Cholent
4 godz. 50 min
Shrimp Salad with Peaches in White Pepper Citronette
1 godz.
Mantou Buns with Butternut Squash Soup
55 min
Shiitake Mushroom Soup with Burdock Root
35 min
Kaiyang Cabbage (Savory Stir-Fried Cabbage)
35 min
Summer Squash Soup, Fish with Rice and Vegetables, Apple-Pear Crumble
1 godz. 35 min
Mixed Mushroom Sauté
30 min
Green Day Juice
5 min
Cauliflower Potato Salad
1 godz. 30 min
Korean Beef Bowl
1 godz.
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30 min