Urządzenia i Akcesoria
Sous-Vide Scallops in Lemon-Butter Sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portion
Składniki
-
sea scallops fresh (approx. 18 oz)12
-
olive oil, lemon flavored divided2 ½ tbsp
-
salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
water to fully submerge bags (not higher than the max. fill level)
-
1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder), (approx. ½ lemon) (see Tip)lemon juice (approx. ½ lemon) (see Tip)1 oz
-
water to fill a bowl
-
ice cubes
-
unsalted butter divided2 ½ tbsp
-
white wine2 oz
-
garlic cloves cut in halves3
-
lemon juice2 tbsp
-
lemon zest, grated2 pinches
-
honey1 tsp
-
fresh thyme for garnish3 sprigs
-
sea salt flakes for garnish1 pinch
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 4 portion
Sód
1.2 mg
Białko
38 g
Kalorie
2380 kJ /
569 kcal
Tłuszcz
31 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
19 g
Węglowodany
29 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pozole Verde
2 godz.
Slow Cooked Beef and Artichokes
2 godz.
Salmon with Lemon Hollandaise, Broccoli and Rice
45 min
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1 godz. 40 min
Biltmore Chicken Posole
1 godz. 30 min
Steamed Corn with Chipotle Mayonnaise and Cilantro Salsa
45 min
Romaine Salad with Blue Cheese and Prosciutto Dust
45 min
Sweet and Sour Pork Ribs
30 min
Tex-Mex Tortillas with Shredded Pork and Black Beans
1 godz. 20 min
Steamed Red Bean Rice Cake
1 godz. 10 min
Sweet and Sour Pork Ribs (TM5/6 Metric)
30 min
Moroccan Salmon with Lemony Couscous and Vegetable Soup
1 godz.