Urządzenia i Akcesoria
Sous-Vide Scallops in Lemon-Butter Sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portion
Składniki
-
sea scallops fresh (approx. 18 oz)12
-
olive oil, lemon flavored divided2 ½ tbsp
-
salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
water to fully submerge bags (not higher than the max. fill level)
-
1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder), (approx. ½ lemon) (see Tip)lemon juice (approx. ½ lemon) (see Tip)1 oz
-
water to fill a bowl
-
ice cubes
-
unsalted butter divided2 ½ tbsp
-
white wine2 oz
-
garlic cloves cut in halves3
-
lemon juice2 tbsp
-
lemon zest, grated2 pinches
-
honey1 tsp
-
fresh thyme for garnish3 sprigs
-
sea salt flakes for garnish1 pinch
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 4 portion
Sód
1.2 mg
Białko
38 g
Kalorie
2380 kJ /
569 kcal
Tłuszcz
31 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
19 g
Węglowodany
29 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kabocha Squash Dumplings in Dashi Broth (Matthew Kenney)
2 godz. 10 min
Sous-Vide Korean Style BBQ Pork Loin
4 godz. 50 min
Steamed Halibut with Romesco Sauce (Bill Yosses)
55 min
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1 godz.
Sous-vide Artichoke Stuffed Chicken Breast
1 godz. 50 min
Kimchi Risotto
35 min
Potstickers
45 min
Sautéing 8.5 oz Shallots
20 min
Clams in White Wine with Cilantro
25 min
Cholent
4 godz. 50 min
Eggplant Sauté
30 min
Japanese Savory Egg Custard (Chawanmushi)
40 min