Osłona noża miksującego jest potrzebna.

Aby przygotować ten przepis, potrzebna jest osłona noża miksującego. Dowiedz się więcej

Sous-Vide Scallops in Lemon-Butter Sauce
TM6

Sous-Vide Scallops in Lemon-Butter Sauce

3.0 (1 ocena)

Składniki

  • 12 sea scallops, fresh (approx. 18 oz)
  • 2 ½ tbsp olive oil, lemon flavored, divided
  • 1 pinch salt
  • 1 pinch ground black pepper
  • water to fully submerge bags (not higher than the max. fill level)
  • 1 oz lemon juice (approx. ½ lemon) (see Tip)
    lub 1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder)
  • water, to fill a bowl
  • ice cubes
  • 2 ½ tbsp unsalted butter, divided
  • 2 oz white wine
  • 3 garlic cloves, cut in halves
  • 2 tbsp lemon juice
  • 2 pinches lemon zest, grated
  • 1 tsp honey
  • 3 sprigs fresh thyme, for garnish
  • 1 pinch sea salt flakes, for garnish

Wartości odżywcze
na 4 portion
Kalorie
2380 kJ / 569 kcal
Białko
38 g
Węglowodany
29 g
Tłuszcz
31 g
Tłuszcz nasycony
19 g
Błonnik
3 g
Sód
1.2 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy