Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g di gelatina in fogli
- acqua fredda q.b.
- 350 g di succo di melagrana
- 20 g di succo di limone
- 300 g di zucchero
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 73.1 kJ / 17.5 kcal
- Białko
- 0 g
- Węglowodany
- 4.6 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 0.1 g
- Sód
- 0.3 mg
Alternatywne przepisy
Financier alla nocciola con ganache fondente (senza glutine) di Damiano Carrara
2h
Brunelle
2h
Tortine di pesche nettarine e mascarpone al lemon curd (TM6)
3 Std. 40 Min
Biscotti di frolla alle mandorle con confettura di ciliegie
1 Std. 40 Min
Pavlova (vegan)
2 godz. 45 min
Vin brulè bianco
20min
Biscotti di grano saraceno (senza glutine)
2 godz. 45 min
Cheesecake stracciatella alla ricotta e yogurt greco (senza burro)
4h 50min
Biscotti alle nocciole glassati
1h
Cookies con frutta secca
1h
Alberello di bignè con crema diplomatica
2h
Biscotti di pasta sablée
12u. 40min