Wersje kompatybilne
Pizza multicereali con Brie, prosciutto crudo e confettura di fichi
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 465 g di acqua
- 5 g di lievito di birra fresco
- 5 g di zucchero grezzo di canna
- 350 g di farina multicereali
- 15 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 5 g di sale + q.b.
- 20 g di succo di limone
- 200 g di passata di pomodoro
- origano secco, a piacere
- 250 g di Brie a fette
- 80 g di prosciutto crudo a fette
- 50 g di confettura di fichi
- Wartości odżywcze
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1831.2 kJ / 437.7 kcal
- Białko
- 19.3 g
- Węglowodany
- 54.3 g
- Tłuszcz
- 15.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 8 g
- Błonnik
- 2.5 g
- Sód
- 636.7 mg
Alternatywne przepisy
Panini ai cereali con frittata alle zucchine e pomodori
6 Std.
Panini integrali ai semi con crema di ricotta e bastoncini di verdure
1 godz. 10 min
Corona di pane sfogliato ai cereali
6ωρ. 10 λεπτ.
Pizza Gourmet con friggitelli e alici marinate
4h
Focaccia barese TM6
4h
Focaccia di semola
6 Std. 40 Min
Pizza rossa con burrata, melanzane e zucchine insaporite
3 Std. 45 Min
Pizza integrale con crema di asparagi, mascarpone e salmone affumicato
5 Std. 30 Min
Pizza con pesto di pistacchio, stracciatella e mortadella
4h
Pizza barese ai pomodorini
2 Std.
Pizza romana (di Gabriele Bonci)
24hod.
Pizza napoletana
9 godz.