Pizza multicereali con Brie, prosciutto crudo e confettura di fichi

Pizza multicereali con Brie, prosciutto crudo e confettura di fichi

4.3 19 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 35 min
6 fette

Składniki

  • 465 g di acqua
  • 5 g di lievito di birra fresco
  • 5 g di zucchero grezzo di canna
  • 5 g di sale
  • 350 g di farina multicereali
  • 15 g di olio extravergine di oliva
  • 20 g di succo di limone
  • 200 g di passata di pomodoro
  • origano secco a piacere
  • 250 g di Brie a fette
  • 80 g di prosciutto crudo a fette
  • 50 g di confettura di fichi

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 fetta

Sód 636.7 mg
Białko 19.3 g
Kalorie 1831.2 kJ / 437.7 kcal
Tłuszcz 15.7 g
Błonnik 2.5 g
Tłuszcz nasycony 8 g
Węglowodany 54.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...