鮭魚花椰菜飯佐酪梨莎莎醬

鮭魚花椰菜飯佐酪梨莎莎醬

Brak ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
2 人份

Składniki

舒肥鮭魚
  • 新鮮去骨鮭魚排 ,對切成2個方塊
    220 克
  • 1 - 1 ¼ 茶匙
  • 橄欖油
    1 茶匙
  • 1900 克
檸檬花椰菜飯
  • 白花椰菜 ,洗淨,取小朵
    350 克
  • 冷凍毛豆仁 ,退冰解凍
    100 克
  • 橄欖油
    10 克
  • 白胡椒粉 ,依個人口味調整
    1 小撮
  • ,依個人口味調整
    ¼ 茶匙
  • 檸檬皮屑
    ¼ 茶匙
  • 檸檬汁
    1 茶匙
酪梨莎莎醬
  • 香菜 ,取葉子
    3 枝
  • 洋蔥 ,切塊
    50 克
  • 新鮮青辣椒 ,對半,去籽
    ½
  • 番茄 (約 50-60克),切塊
    ½
  • 酪梨 ,熟,去皮去籽
    200 克
  • 檸檬汁
    ½ 大匙
  • ½ 茶匙

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 603.2 kcal / 2523.6 kJ
Białko 38.6 g
Tłuszcz 40.8 g
Węglowodany 29.8 g
Błonnik 14.8 g
Tłuszcz nasycony 6.4 g
Sód 3246.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...