
Urządzenia i Akcesoria
鮭魚花椰菜飯佐酪梨莎莎醬
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
2 人份
Składniki
舒肥鮭魚
-
新鮮去骨鮭魚排 ,對切成2個方塊220 克
-
鹽1 - 1 ¼ 茶匙
-
橄欖油1 茶匙
-
水1900 克
檸檬花椰菜飯
-
白花椰菜 ,洗淨,取小朵350 克
-
冷凍毛豆仁 ,退冰解凍100 克
-
橄欖油10 克
-
白胡椒粉 ,依個人口味調整1 小撮
-
鹽 ,依個人口味調整¼ 茶匙
-
檸檬皮屑¼ 茶匙
-
檸檬汁1 茶匙
酪梨莎莎醬
-
香菜 ,取葉子3 枝
-
洋蔥 ,切塊50 克
-
新鮮青辣椒 ,對半,去籽½
-
番茄 (約 50-60克),切塊½
-
酪梨 ,熟,去皮去籽200 克
-
檸檬汁½ 大匙
-
鹽½ 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
603.2 kcal /
2523.6 kJ
Białko
38.6 g
Tłuszcz
40.8 g
Węglowodany
29.8 g
Błonnik
14.8 g
Tłuszcz nasycony
6.4 g
Sód
3246.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

養肌補帖
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan