
Urządzenia i Akcesoria
花雕雞胸拌麵
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
2 人份
Składniki
花雕雞胸
-
去皮雞胸肉 ,約2片300 克
-
鹽1 茶匙
-
花雕酒2 茶匙
-
水1800 克
-
冰水
拌麵汁
-
薑3 克
-
蒜頭1 粒
-
香油10 克
-
蔥 ,蔥白和蔥綠分開,切蔥花1 支
-
新鮮香菇 ,切片50 克
-
醬油20 克
-
糖1 茶匙
-
水50 克
-
白胡椒粉1 小撮
-
醋1 茶匙
-
鹽 ,依個人口味調整½ - 1 茶匙
-
蠔油15 克
-
枸杞1 茶匙
-
花雕酒50 克
煮麵和組裝
-
水1200 克
-
細麵條150 克
-
青江菜50 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
719 kcal /
3008.2 kJ
Białko
41.1 g
Tłuszcz
31.3 g
Węglowodany
61.7 g
Błonnik
3.9 g
Tłuszcz nasycony
8.1 g
Sód
2262.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

養肌補帖
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan