Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
1
oz oil, divided
lub 1 oz extra virgin olive oil, divided - 7 oz green and red bell peppers, julienned (¼ in. thick)
- 3 ½ oz red onions, in half moons (¼ in.)
- 5 oz carrots, julienned (¼ in.)
- Wartości odżywcze
- na 15 oz
- Kalorie
- 1465 kJ / 349 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 18 g
- Tłuszcz
- 25 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 11.2 g
- Sód
- 97 mg
Alternatywne przepisy
Sautéing Chicken Cubes
15 Min
Sautéing 7 oz Carrots
15 Min
Sautéing 7 oz Bell Pepper
20 Min
Sautéing Chicken Strips
15 Min
Broccoli Sauté
20 Min
Sautéing Red Pepper with Onions
25 Min
Sautéing 14 oz Eggplant
35min
Sautéing 14 oz Julienned Carrots
20 Min
Sautéing 14 oz Carrots
20 Min
Mixed Mushroom Sauté
30min
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30min
Sautéing 7 oz Zucchini
20 Min