Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
1
oz oil, divided
lub 1 oz extra virgin olive oil, divided - 7 oz green and red bell peppers, julienned (¼ in. thick)
- 3 ½ oz red onions, in half moons (¼ in.)
- 5 oz carrots, julienned (¼ in.)
- Wartości odżywcze
- na 15 oz
- Kalorie
- 1465 kJ / 349 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 18 g
- Tłuszcz
- 25 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 11.2 g
- Sód
- 97 mg
Alternatywne przepisy
Sautéing 7 oz Zucchini
20min
Caramelizing 14.5-17.5 oz Onions
50min
Sautéing 14 oz Eggplant
35min
Sautéed Cauliflower
25min
Sautéing 10.5 oz Onions
Brak ocen
Caramelizing 7 oz Onions
40min
Sautéing 7 oz Onions
20min
Sautéing Chicken Strips
15min
Sautéing Red Pepper with Onions
25min
Sautéing 7 oz Bell Pepper
20min
Mixed Mushroom Sauté
30min
Sautéing Onions and Garlic
20min