Urządzenia i Akcesoria
Summer Squash Soup, Fish with Rice and Vegetables, Apple-Pear Crumble
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
2 portions
Składniki
-
long-grain white rice3 ½ oz
-
water plus extra to soak14 oz
-
white fish fillets, skinless (approx. 6 oz ea.)2
-
extra virgin olive oil to drizzle1 - 2 tsp
-
salt plus 1-2 pinches to season1 tsp
-
ground black pepper to season1 - 2 pinches
-
cherry tomatoes halved10
-
Granny Smith apple peeled, cored, diced1
-
Bosc pear peeled, cored, diced1
-
honey1 tbsp
-
lemon juice1 tbsp
-
carrots cut into pieces (2 in.) and quartered4 oz
-
asparagus trimmed8 stalks
-
all-purpose flour1 ½ oz
-
brown sugar½ oz
-
unsalted butter diced, chilled1 ½ oz
-
yellow onions cut into pieces4 oz
-
garlic clove1
-
yellow summer squash trimmed, diced10 oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
cherry tomatoes halved,3 oz
-
green onions thinly sliced2
-
fresh parsley to garnish
-
lemon cut into wedges, to serve1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1911 mg
Białko
51 g
Kalorie
3920 kJ /
937 kcal
Tłuszcz
32 g
Błonnik
11 g
Tłuszcz nasycony
13 g
Węglowodany
116 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Simply Steam
11 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Steamed Cod, Rice and Spinach in Lemon Sauce
30 min
Chicken with Roasted Red Pepper and Squash (Diabetes)
55 min
Steamed Rice
25 min
Steamed Seafood Tower
40 min
Chicken Coq au Vin (Betty)
2 godz. 15 min
Chicken Adobo
1 godz. 25 min
Basic Basmati Rice
35 min
Chunky Beef Stew
2 godz. 10 min
Nicoise Salad
1 godz. 15 min
Folded Herb Bread
Brak ocen
Roast Potatoes (Betty)
1 godz. 15 min
Butternut Squash Ravioli Soup
35 min