Wersje kompatybilne
Summer Squash Soup, Fish with Rice and Vegetables, Apple-Pear Crumble
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 ½ oz long-grain white rice
- 14 oz water, plus extra to soak rice
- 2 white fish fillets, skinless (approx. 6 oz ea.)
- 1 - 2 tsp extra virgin olive oil, to drizzle
- 1 tsp salt, plus 1-2 pinches to season
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to season
- 3 oz cherry tomatoes, halved, plus 10 to place around fillets, halved
- 1 Granny Smith apple, peeled, cored, diced
- 1 Bosc pear, peeled, cored, diced
- 1 tbsp honey
- 1 tbsp lemon juice
- 4 oz carrots, cut into pieces (2 in.) and quartered
- 8 stalks asparagus, trimmed
- 1 ½ oz all-purpose flour
- ½ oz brown sugar
- 1 ½ oz unsalted butter, diced, chilled
- 4 oz yellow onions, cut into pieces
- 1 garlic clove
- 10 oz yellow summer squash, trimmed, diced
- ½ oz extra virgin olive oil
- 2 green onions, thinly sliced
- fresh parsley, to garnish
- 1 lemon, cut into wedges, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3920 kJ / 937 kcal
- Białko
- 51 g
- Węglowodany
- 116 g
- Tłuszcz
- 32 g
- Tłuszcz nasycony
- 13 g
- Błonnik
- 11 g
- Sód
- 1911 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Shrimp and Green Pea Pasta
40min
Penne Bolognese
40min
Moroccan Salmon with Lemony Couscous and Vegetable Soup
1 godz.
Basic Pinto Beans
4h 5min
Vegetable Soup
35min
Strawberry Top Infused Water
1h 5 min
Sous-Vide Citrus Chicken Wings with Potatoes
5h 45min
Spaghetti with Beef and Olive Meatballs
40min
Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1 godz.
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6)
45 min
Curried Lentils
5 Std. 15 Min
Chili Oil Noodles with Shrimp
30 min