Urządzenia i Akcesoria
Summer Squash Soup, Fish with Rice and Vegetables, Apple-Pear Crumble
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
2 portions
Składniki
-
long-grain white rice3 ½ oz
-
water plus extra to soak14 oz
-
white fish fillets, skinless (approx. 6 oz ea.)2
-
extra virgin olive oil to drizzle1 - 2 tsp
-
salt plus 1-2 pinches to season1 tsp
-
ground black pepper to season1 - 2 pinches
-
cherry tomatoes halved10
-
Granny Smith apple peeled, cored, diced1
-
Bosc pear peeled, cored, diced1
-
honey1 tbsp
-
lemon juice1 tbsp
-
carrots cut into pieces (2 in.) and quartered4 oz
-
asparagus trimmed8 stalks
-
all-purpose flour1 ½ oz
-
brown sugar½ oz
-
unsalted butter diced, chilled1 ½ oz
-
yellow onions cut into pieces4 oz
-
garlic clove1
-
yellow summer squash trimmed, diced10 oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
cherry tomatoes halved,3 oz
-
green onions thinly sliced2
-
fresh parsley to garnish
-
lemon cut into wedges, to serve1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1911 mg
Białko
51 g
Kalorie
3920 kJ /
937 kcal
Tłuszcz
32 g
Błonnik
11 g
Tłuszcz nasycony
13 g
Węglowodany
116 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Simply Steam
11 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben)
1 godz.
Steamed Rice
25 min
Ground Meat
35 min
Carrot & Apple Cottontail Collins
10 min
Funky Roasted Veggies
45 min
Sautéing Chicken Cubes
15 min
Seafood Quesadillas
2 godz.
Steamed Whole Fish
45 min
Wild Rice Pork Pilaf
1 godz. 10 min
Eggnog Bundt Cake
1 godz. 45 min
Shrimp in Garlic Sauce
25 min
Oatmeal
15 min