Urządzenia i Akcesoria
Sautéing 14 oz Julienned Carrots
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
14 oz
Składniki
-
½ oz extra virgin olive oiloil½ oz
-
carrots, julienned (2 in. x ¼ in.)14 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 14 oz
Sód
240 mg
Białko
4 g
Kalorie
1293 kJ /
309 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
14.4 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sautéing 7 oz Julienned Carrots
15 min
Browning Pork Strips
15 min
Sautéing Red Pepper with Onions
25 min
Sautéing Vegetable Mixture
30 min
Sautéing 7 oz Bell Pepper
20 min
Sautéing 14 oz Carrots
20 min
Sautéing 14 oz Eggplant
35 min
Sautéing 12.5 oz Shallots
25 min
Sautéing Onions and Garlic
20 min
Caramelizing 7 oz Onions
40 min
Sautéing 7 oz Onions
20 min
Roast Potatoes (Betty)
1 godz. 15 min