
Urządzenia i Akcesoria
Sautéing 14 oz Julienned Carrots
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
14 oz
Składniki
-
oil½ oz
-
carrots, julienned (2 in. x ¼ in.)14 oz
Wartości odżywcze na 14 oz
Kalorie
309 kcal /
1293 kJ
Białko
4 g
Tłuszcz
20 g
Węglowodany
20 g
Błonnik
14.4 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Sód
240 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Boiled Pasta
20 min
Sautéing 7 oz Julienned Carrots
15 min
Sautéing Chicken Strips
15 min
Sautéing Vegetable Mixture
30 min
Sautéing 7 oz Bell Pepper
20 min
Sautéing 14 oz Carrots
20 min
Sautéing 7 oz Carrots
15 min
Sautéing 14 oz Eggplant
35 min
Sautéing Onions and Garlic
20 min
Sautéing 7 oz Onions
20 min
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30 min
Broccoli Sauté
20 min