Urządzenia i Akcesoria
Latkes
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 35 min
16 pieces
Składniki
-
russet potatoes washed, cut into spears that fit in feeder tube28 oz
-
yellow onions cut into wedges8 oz
-
matzo meal3 oz
-
large eggs2
-
kosher salt to taste2 tsp
-
vegetable oil to fry
-
sour cream to serve
-
apple sauce to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
249.7 mg
Białko
2.7 g
Kalorie
317.8 kJ /
76 kcal
Tłuszcz
0.9 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Węglowodany
14.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Nectarine Tart with Frangipane
1 godz.
Sweet and Sour Cucumber Slices
5 min
Pickled Watermelon Rind
1 godz. 30 min
Fennel Salad with Orange and Pine Nuts (TM5)
Brak ocen
Grated Carrot Salad (TM6)
10 min
Charcoal Bao Buns
2 godz.
Gluten-Free Pumpkin Streusel Bundt Cake
50 min
Challah
3 godz. 10 min
Date and Nut Balls
20 min
Parmesan Rind Marinara
1 godz. 15 min
Green Asparagus Soup with Spicy Pine Nuts
1 godz. 10 min
Pumpkin Risotto
45 min