Urządzenia i Akcesoria
Latkes
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 35 min
16 pieces
Składniki
-
russet potatoes washed, cut into spears that fit in feeder tube28 oz
-
yellow onions cut into wedges8 oz
-
matzo meal3 oz
-
large eggs2
-
kosher salt to taste2 tsp
-
vegetable oil to fry
-
sour cream to serve
-
apple sauce to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
249.7 mg
Białko
2.7 g
Kalorie
317.8 kJ /
76 kcal
Tłuszcz
0.9 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Węglowodany
14.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gut Immunity Shot
5min
Tomato Soup with Grilled Cheese Second Bowl
40min
Matzo Ball Soup
1h 20min
Shaved Brussels Sprouts Salad
20min
Onion Tarte Flambée (TM6)
1h
Apple Tart (TM6)
1h
Sweet cucumber pickle (Thermomix® Cutter)
48h 20min
Vegetable Salt
5min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM7)
45min
Almond Chocolate Torte Second Bowl
45min
Italian Salad Dressing
5min
Herb Butter (Maître d'Hôtel Butter)
10min