Urządzenia i Akcesoria
Five-Seed Bread
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
20 slices
Składniki
-
water21 ½ oz
-
1 packet/envelope dried instant yeastdried instant yeast2 ¼ tsp
-
extra virgin olive oil plus extra to grease1 oz
-
bread flour21 ½ oz
-
salt1 ¼ tsp
-
old fashioned rolled oats2 oz
-
sesame seeds plus extra to sprinkle1 oz
-
flaxseeds plus extra to sprinkle1 oz
-
sunflower seeds plus extra to sprinkle1 oz
-
pumpkin seeds plus extra to sprinkle1 oz
-
poppy seeds plus extra to sprinkle1 oz
-
honey1 ½ oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
121.7 mg
Białko
4.7 g
Kalorie
627.2 kJ /
149.9 kcal
Tłuszcz
4.8 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
0.6 g
Węglowodany
22.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10 min
Carrot Cake Overnight Oats (Diabetes)
8 godz.
Winter Citrus and Beet Salad
20 min
Focaccia with Caramelized Carrots
1 godz. 50 min
Shrimp Orzo with Peas
30 min
Matcha Blueberry Morning Smoothie
5 min
Raspberry Almond Pulp Cakes
50 min
Allergen Free Granola
30 min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM7)
45 min
Newfoundland White Bread and Toutons (Frybread)
4 godz. 40 min
Rye Bread
6 godz. 5 min
Broccoli Salad with Red Pepper and Pine Nuts
10 min