Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de framboises
- 20 g d'eau
- 20 g de sucre en poudre
- 300 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- 1 gousse de vanille, égrainée
- 150 g de chocolat blanc
La pâte à cupcake
- 80 g de beurre doux, mou et coupé en morceaux, et un peu pour la plaque
- 1 œuf
- 120 g de sucre en poudre
- 1 gousse de vanille, égrainée
- 120 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 160 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 3 - 4 gouttes de colorant alimentaire rouge
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 1468.3 kJ / 350.9 kcal
- Białko
- 3.7 g
- Węglowodany
- 33.4 g
- Tłuszcz
- 23.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 14.1 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 62 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cookie cake fourré à la pâte à tartiner
40 Min
Glace sundae nappage caramel
3h 35min
Churros maison et pâte à tartiner
1 Std. 10 Min
Brownie sirop d'agave et noix
55 Min
Brownies Kinder Bueno
35 min
Petits beignets chocolat et noisettes
3 Std. 10 Min
Nuage au chocolat
45 Min
Arancini champignons-mozzarella
3 Std. 10 Min
Cupcakes au chocolat et au beurre de cacahuètes
1 Std. 10 Min
Donuts marbré
30 min
Roulé à la pâte à tartiner
25 Min
Donuts au chocolat
3h 25min