Cupcakes roses

Cupcakes roses

3.7 6 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 40 min
12 pièces

Składniki

  • 20 g d'eau
  • 20 g de sucre en poudre
  • 250 g de framboises
  • 300 g de crème liquide 35% m.g. très froide
  • 1 gousse de vanille égrainée
  • 150 g de chocolat blanc
La pâte à cupcake
  • 80 g de beurre doux mou et coupé en morceaux, et un peu pour la plaque
  • 120 g de sucre en poudre
  • 1 œuf
  • 1 gousse de vanille égrainée
  • 160 g de farine de blé
  • 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
  • 120 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 3 - 4 gouttes de colorant alimentaire rouge

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pièce

Sód 62 mg
Białko 3.7 g
Kalorie 1468.3 kJ / 350.9 kcal
Tłuszcz 23.1 g
Błonnik 2 g
Tłuszcz nasycony 14.1 g
Węglowodany 33.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...