
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g d'eau
- 20 g de sucre en poudre
- 250 g de framboises
- 300 g de crème liquide 35% m.g. très froide
- 1 gousse de vanille égrainée
- 150 g de chocolat blanc
La pâte à cupcake
- 80 g de beurre doux mou et coupé en morceaux, et un peu pour la plaque
- 120 g de sucre en poudre
- 1 œuf
- 1 gousse de vanille égrainée
- 160 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 120 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 3 - 4 gouttes de colorant alimentaire rouge
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 350.9 kcal / 1468.3 kJ
- Białko
- 3.7 g
- Tłuszcz
- 23.1 g
- Węglowodany
- 33.4 g
- Błonnik
- 2 g
- Tłuszcz nasycony
- 14.1 g
- Sód
- 62 mg