
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g de chocolat noir détaillé en morceaux
- 125 g de beurre demi-sel coupé en morceaux
- 100 g de cassonade
- 3 œufs
- 90 g de farine de blé
- huile pour le gaufrier (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 435.2 kcal / 1814 kJ
- Białko
- 6.5 g
- Tłuszcz
- 28.3 g
- Węglowodany
- 37.3 g
- Błonnik
- 2.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 16.8 g
- Sód
- 192.3 mg