Rotolo al cioccolato

Rotolo al cioccolato

3.3 18 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz.
10 fette

Składniki

Pasta biscotto
  • 4 uova albumi e tuorli separati
  • 1 pizzico di sale
  • 130 g di zucchero
  • 5 g di zucchero vanigliato
  • 130 g di farina tipo 00
  • 5 g di lievito in polvere per dolci
  • 1 cucchiaio di zucchero a velo
Farcitura alla crema gianduia
  • 250 g di crema gianduia
Copertura al cioccolato
  • 200 g di cioccolato fondente (50% di cacao) a pezzi
  • scaglie di cioccolato q.b.

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 fetta

Sód 96.1 mg
Białko 6.7 g
Kalorie 1615.1 kJ / 386 kcal
Tłuszcz 17.9 g
Błonnik 3.9 g
Tłuszcz nasycony 12.6 g
Węglowodany 49.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...