Rotolo al cioccolato

Rotolo al cioccolato

3.1 12 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz.
10 fette

Składniki

Pasta biscotto
  • uova albumi e tuorli separati
    4
  • di sale
    1 pizzico
  • di zucchero
    130 g
  • di zucchero vanigliato
    5 g
  • di farina tipo 00
    130 g
  • di lievito in polvere per dolci
    5 g
  • di zucchero a velo
    1 cucchiaio
Farcitura alla crema gianduia
  • di crema gianduia
    250 g
Copertura al cioccolato
  • di cioccolato fondente (50% di cacao) a pezzi
    200 g
  • scaglie di cioccolato q.b.

Wartości odżywcze na 1 fetta

Kalorie 386 kcal / 1615.1 kJ
Białko 6.7 g
Tłuszcz 17.9 g
Węglowodany 49.4 g
Błonnik 3.9 g
Tłuszcz nasycony 12.6 g
Sód 96.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...