Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g di acqua
- 1 cucchiaino di miele
- 10 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 500 g di farina manitoba
- 10 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 5 g di curcuma in polvere
- 2 - 3 pizzichi di pepe nero macinato
- 12 g di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 fetta
- Kalorie
- 769.5 kJ / 183.9 kcal
- Białko
- 5.7 g
- Węglowodany
- 39.6 g
- Tłuszcz
- 1.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.2 g
- Błonnik
- 1.4 g
- Sód
- 474.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Stufato di lenticchie
1h
Burger di ceci al rosmarino
20 Min
Melanzane alla messinese
30 Min
Pane alle noci al Varoma
3 Std. 30 Min
Chips mais e lenticchie
35 Min
Canederli agli spinaci
2h 30min
Cracker di farro
2 Std.
Treccine allo yogurt
6 Std. 30 Min
Cracker al farro
2 Std.
Panini ai semi al Varoma
2h 30min
Piadina (vegan)
45 Min
Salame di cioccolato al caffè
3 Std. 30 Min