Urządzenia i Akcesoria
Tarte buraczki do słoików (TM6, TM7)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
5 słoików
Składniki
-
2200 g czerwonych buraków nieobranych, w całości
-
80 g octu, białego 10%
-
25 g oleju
-
50 g cukru
-
25 g soli
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 słoik
Sód
2281.5 mg
Białko
7 g
Kalorie
1144.9 kJ /
273.6 kcal
Tłuszcz
5.9 g
Błonnik
12.3 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Węglowodany
52.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sałatka szwedzka z krojonych ogórków (TM6, TM7)
2 godz. 30 min
Ogórki w pikantnej zalewie (TM6, TM7)
3 godz. 30 min
Mizeria do słoików (TM6)
2 godz. 25 min
Sałatka z kapusty do słoików (TM6, TM7)
4 godz. 45 min
Sałatka z krojonych warzyw do słoików (TM6, TM7)
2 godz. 45 min
Sałatka z buraków i papryki do słoików (TM6, TM7)
2 godz. 40 min
Tarte ogórki kiszone - na zupę ogórkową (TM6, TM7)
122 godz. 20 min
Ogórki w zalewie gyros (TM6, TM7)
6 godz. 30 min
Tarte buraczki do słoików (TM5)
2 godz. 30 min
Sałatka z buraków i papryki do słoików (TM5)
2 godz. 40 min
Tarte ogórki kiszone - na zupę ogórkową (TM5)
122 godz. 20 min
Ogórki w zalewie curry (TM6, TM7)
25 min