
Urządzenia i Akcesoria
Roladki tostowe z sosem owocowym
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 30 min
4 porcje
Składniki
-
cukru80 g
-
cynamonu, mielonego¾ łyżeczki
-
serka kremowego śmietankowego, podzielonego na kawałki150 g
-
cukru waniliowego, wykonanego w TM1 łyżeczka
-
skórki otartej z cytryny ekologicznej, bez białych błonek (albedo)½ łyżeczki
-
owoców jagodowych, mieszanych, mrożonych200 g
-
wody60 g
-
soku z cytryny, świeżo wyciśniętego10 g
-
skrobi ziemniaczanej10 g
-
kromek białego chleba tostowego (patrz wskazówka)12
-
masło klarowane do smażenia
-
jajka2
-
mleka5 łyżek
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
528.1 kcal /
2209.6 kJ
Białko
15.6 g
Tłuszcz
18.7 g
Węglowodany
76.2 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
9.1 g
Sód
624.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

DRUGIE ŚNIADANIA CZ. II
10 Przepisów
Polska
Polska