Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Dip de remolacha
- 250 g de remolacha cocida en trozos
- 240 g de garbanzos cocidos (en conserva) aclarados y escurridos
- 1 diente de ajo
- 30 g de zumo de limón
- ¼ de cucharadita de comino molido
- ½ cucharadita de sal
- 20 g de aceite de oliva
- 65 g de tahini
- 15 g de agua
Dip de jamón
- 250 g de jamón cocido en trozos
- 1 huevo duro
- 50 g de queso cremoso
- 75 g de mayonesa
- 1 cucharadita de pimienta rosa molida
Dip de queso azul
- 100 g de queso gorgonzola
- 200 g de queso cremoso
- 1 manzana Granny Smith sin piel ni semillas, en cuartos
- 30 g de nueces peladas troceadas
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1726 kJ / 413 kcal
- Białko
- 14.9 g
- Węglowodany
- 16.9 g
- Tłuszcz
- 32.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 11.2 g
- Błonnik
- 3.9 g
- Sód
- 862.7 mg
Alternatywne przepisy
Volcán de dulce de leche
30 min
Langostinos thai
15 Min
Timbales de brócoli
45 Min
Tarta de Cabrales y ricota
1 Std. 10 Min
Tarta integral de cebollas
1 Std. 10 Min
Fugazzeta rellena
1 Std.
Hojaldres de puerro e hinojo con queso de cabra
45 Min
Pudin de pescado con aguacate
2h
Tarta de queso de cabra y tomates cherry
1 Std.
Budín de mandarinas
55 Min
Crumble de coco y dulce de leche
45 Min
Vasitos de lemon pie
30 min