Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de trigo sarraceno
- 350 g de agua templada
-
40
g de levadura prensada fresca
lub 20 g de levadura seca - 1 cucharadita de miel
- 350 g de harina de espelta integral
- 2 cucharaditas de sal
- 40 g de vinagre de manzana
- 90 g de semillas de girasol
-
90
g de semillas de linaza
lub de semillas de zapallo - 50 g de semillas de sésamo
- 5 g de mantequilla para engrasar el molde
- 20 g de avena
- Wartości odżywcze
- na 1 rodaja
- Kalorie
- 312 kJ / 75 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 9 g
- Tłuszcz
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Hamburguesa de porotos azuki
1 Std. 30 Min
Pan de trigo sarraceno, chía y semillas
1 Std. 30 Min
Espaguetis integrales con pollo y verdura
25 min
Alfajorcitos de maicena
1h 50min
Arroz de coliflor
30min
Tarta Pascualina (sin gluten)
2 Std.
Albóndigas a la menta con salsa teriyaki
1 Std.
Arroz con emulsión de verduras
30min
Hummus en pan de pita, con garbanzos asados y verduras
45min
"Arroz" de coliflor con mariscos
50 Min
Bollo de pan con pipas de girasol y lino
16h
Torta helada de banana y dulce de leche
30min