Urządzenia i Akcesoria
Bola Daging dengan Saus Tomat
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 40 min
4 porsi
Składniki
-
keju Parmesan dipotong-potong60 g
-
daging sapi cincang, sedikit lemak300 g
-
daging babi cincang, sedikit lemak300 g
-
oregano kering1 sdt
-
garam1 - 2 sdt
-
lada hitam bubuk¼ sdt
-
siung bawang putih potong menjadi dua3
-
minyak zaitun20 g
-
bawang bombai cokelat potong wedges200 g
-
red wine50 g
-
tomat potong, kalengan800 g
-
pure tomat50 g
-
gula5 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 porsi
Sód
2798 mg
Białko
144 g
Kalorie
8479 kJ /
2026 kcal
Tłuszcz
138 g
Błonnik
12.1 g
Tłuszcz nasycony
58 g
Węglowodany
36 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Buku Masak Dasar
173 Przepisy
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Sapi Iris Dang Gui
25 min
Tumis Domba dengan Sohun
20 min
Tumis Sapi Kimchi
Brak ocen
Ayam Goreng Kunyit
Brak ocen
Daging Goreng Berempah
Brak ocen
Rendang Tok dengan Ketan Kuning
2 godz. 45 min
Ayam Santan Pedas
35 min
Bamia (Gulai Domba dengan Okra)
Brak ocen
Kalkun Kukus dengan Ricotta, Bayam dan Walnut
Brak ocen
Pastel Tutup Kari
Brak ocen
Sop Daging dengan Kembang Kol
2 godz.
Meatloaf
Brak ocen