Daging Goreng Berempah

Daging Goreng Berempah

Brak ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 porsi

Składniki

  • has dalam daging sapi potong tipis-tipis
    350 g
  • garam
    ½ sdt
  • kunyit bubuk
    1 sdt
  • biji ketumbar
    2 sdt
  • biji jinten putih
    ½ sdt
  • biji adas bubuk
    ½ sdt
  • minyak sayur
    50 g
  • siung bawang putih iris tipis-tipis
    2
  • bawang bombai potong tipis-tipis
    150 g

Wartości odżywcze na 1 porsi

Kalorie 316 kcal / 1321 kJ
Białko 27 g
Tłuszcz 21 g
Węglowodany 5 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 5 g
Sód 345 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...

Pokaż wszystkie