Daging Goreng Berempah

Daging Goreng Berempah

Brak ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 porsi

Składniki

  • has dalam daging sapi potong tipis-tipis
    350 g
  • garam
    ½ sdt
  • kunyit bubuk
    1 sdt
  • biji ketumbar
    2 sdt
  • biji jinten putih
    ½ sdt
  • biji adas bubuk
    ½ sdt
  • minyak sayur
    50 g
  • siung bawang putih iris tipis-tipis
    2
  • bawang bombai potong tipis-tipis
    150 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porsi

Sód 345 mg
Białko 27 g
Kalorie 1321 kJ / 316 kcal
Tłuszcz 21 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 5 g
Węglowodany 5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie