
Urządzenia i Akcesoria
Daging Goreng Berempah
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 porsi
Składniki
-
has dalam daging sapi potong tipis-tipis350 g
-
garam½ sdt
-
kunyit bubuk1 sdt
-
biji ketumbar2 sdt
-
biji jinten putih½ sdt
-
biji adas bubuk½ sdt
-
minyak sayur50 g
-
siung bawang putih iris tipis-tipis2
-
bawang bombai potong tipis-tipis150 g
Wartości odżywcze na 1 porsi
Kalorie
316 kcal /
1321 kJ
Białko
27 g
Tłuszcz
21 g
Węglowodany
5 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Sód
345 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
25 min
20 min
Brak ocen
Brak ocen
2 godz. 45 min
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
2 godz.
Brak ocen
1 godz. 15 min
Brak ocen