Urządzenia i Akcesoria
Sapi Iris Dang Gui
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 porsi
Składniki
-
minyak wijen25 g
-
jahe diiris5 g
-
arak beras30 g
-
air450 g
-
dang gui5 g
-
cabai rawit merah2
-
garam½ sdt
-
gula½ sdt
-
kol putih potong-potong (3 cm)200 g
-
jamur enoki1 bungkus
-
daging sapi iris200 g
-
goji berry1 sdt
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsi
Sód
339.9 mg
Białko
10.6 g
Kalorie
963.6 kJ /
230.3 kcal
Tłuszcz
17.2 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
5.6 g
Węglowodany
6.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Menu Diet Sehat
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Tumis Domba dengan Sohun
20 min
Tumis Sapi Kimchi
Brak ocen
Ayam Goreng Kunyit
Brak ocen
Daging Goreng Berempah
Brak ocen
Rendang Tok dengan Ketan Kuning
2 godz. 45 min
Ayam Santan Pedas
35 min
Bamia (Gulai Domba dengan Okra)
Brak ocen
Kalkun Kukus dengan Ricotta, Bayam dan Walnut
Brak ocen
Pastel Tutup Kari
Brak ocen
Sop Daging dengan Kembang Kol
2 godz.
Meatloaf
Brak ocen
Teripang dengan Babi Panggang
1 godz. 15 min