Petits gâteaux coulants chocolat et fleur de sel

Petits gâteaux coulants chocolat et fleur de sel

4.8 533 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
4 portions

Składniki

  • de chocolat noir en morceaux
    110 g
  • de beurre en morceaux, et un peu pour les moules
    115 g
  • œufs
    2
  • de sucre en poudre
    80 g
  • de farine de blé et un peu pour les moules
    60 g
  • de fleur de sel
    1 pincée

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 539 kcal / 2255 kJ
Białko 7 g
Tłuszcz 38 g
Węglowodany 41 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...