Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 克 味噌 ,选赤味噌
- 310 克 水
- 300 克 京葱
- 300 克 去皮三文鱼鱼排
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1640 kJ / 393 kcal
- Białko
- 33.3 g
- Węglowodany
- 25.1 g
- Tłuszcz
- 17.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.2 g
- Błonnik
- 3.2 g
- Sód
- 530 mg